'Rock Action' enceta la seva programació de concerts a la sala Stroika

per Montse Serra, 7 d'octubre de 2012 a les 18:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'octubre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
MÚSICA. Aquest divendres 5 d’octubre, la sala Stroika va oferir el primer dels diferents actes que la promotora Rock Action Produccions durà a terme durant els pròxims mesos en motiu del seu 5è aniversari.

La promotora estrenava programació de temporada amb el concert de Bye Bye Pedro, Godfarts i Marx’sTheory. Per contextualitzar-nos una mica, Jordi Escrigas, fundador i director de  Rock Action Produccions, ens va fer una breu explicació abans de l’inici del concert.


Marx's Theory Foto: Montse Serra

Jordi ens argumenta què és Rock Action i com va néixer aquesta idea Un mes d'Octubre d'ara fa 5 anys, uns apassionats de la música amb força  temps lliure vam decidir passar a l'acció i organitzar un concert amb un parell de bandes que admiràvem. Així és com va néixer la promotora de concerts Rock Action Produccions.

Des d'aquell dia, la promotora ha organitzat més de 50 concerts en ciutats com Manresa, Barcelona, Vic o Lleida, tot treballant amb artistes nacionals i internacionals relacionats amb els diferents subgèneres del rock (punk, metal, indie, rock alternatiu...). A dia d'avui, Rock Action Produccions vol focalitzar els seus esforços en oferir una programació estable i mensual a la ciutat de Manresa.

El 3 de novembre, tornarem a Stroika amb el BACK TO 90'S TRIBUTE NIGHT IV amb NOFX (Allstar Punkrockar), METALLICA (Metalmilitia), PEARL JAM (Ex-bosni + El Lladre) + SMASHING PUMPKINS (  Dept + Els Brot + Ex-lessness).”Aproximadament a les 23.00h, s’iniciava el concert a Stroika amb Marx’s Theory a l’escenari. Tot i que la sala no estava gaire plena, els nois del metal van deixar-s’hi la pell de la primera a la darrere cançó que van interpretar. Malgrat ser un grup molt jove, van marcar un estil i unes intencions molt autèntiques, i van convèncer a tots els oients.

Després d’una petita pausa entre grup i grup, arribava el torn de Godfarts. Els quatre barcelonins van pujar a l’escenari desprenent adrenalina pura i contagiant el públic amb la seva vitalitat. La sala, poc a poc, s’anava omplint i l’ambient s’animava cada cop més. El cantant de punk rock va connectar molt bé amb els seus seguidors i va ressaltar per la seva actitud enèrgica i carismàtica.

Durant la segona pausa, es van sortejar cd's de ByeBye Pedro i es van regalar samarretes Crème entre la gent del públic.

Godfarts Foto: Montse Serra

Per tancar el concert, Bye Bye Pedro, el trío manresà de punk rock, tornava a Stroika després de la seva gira de presentació de ‘El Dorado’ per diferents indrets de Catalunya. La banda va comptar amb la col·laboració vocal de Raquel Pascual en alguns dels seus temes i el públic es va mostrar molt receptiu i entregat, cantant, ballant i animant constantment al grup.

Gairebé tocades les 02.00h de la nit, es posava punt i final al primer concert que encetava la programació de la productora aquest any. El resultat va ser satisfactori i la nit a Stroika va continuar amb la sessió del dj.

 

 


Participació