FA 25 ANYS

Salut volia reordenar el transport sanitari

A més d’un reportatge sobre el trencament de la coalició IC-AUP, amb l’expulsió i dimissió del regidor d’Ensenyament Toni Casserras, el número de setembre de 1997 de la revista publicava el reportatge central "El transport sanitari espera la reordenació", del periodista Carles Claret, que analitzava el replantejament que el Servei Català de la Salut volia fer per reduir despeses i fer més àgils els transports.

per Jaume Puig, 16 de setembre de 2022 a les 10:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de setembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Portada del número 114 de la revista "El Pou de la gallina"


La nova estructura implicava canvis en l’esfera de les empreses privades del sector i de Creu Roja, que expressava els seus dubtes en boca del seu president, Florenci Serra. Un darrer reportatge es feia ressò dels 75 anys del Centre Excursionista Montserrat, que tenia previst celebrar-ho amb una ascensió i un bivac a 75 agulles de Montserrat, a finals de mes.

 

Toni Casserras plegava de regidor

 
El dia 12 de juliol, el regidor Casserras presentava la dimissió pel conflicte sobre el comunicat de rebuig de l’assassinat de Miguel Ángel Blanco per ETA. El dia 22 del mateix mes els Amics de la Seu, amb la col·laboració de tres escaladors, retiraven les cinc figueres que creixien al campanar. El dia 23 d’agost, un col·lectiu anomenat Els Setze Jutges robava de la sala de plens la bandera espanyola, que dies més tard reapareixia a trossos amb anònims amenaçadors a setze institucions. El dia 30, el TDK es proclamava campió de la lliga catalana davant del Joventut de Badalona i l’endemà el castell de focs de la Festa Major aplegava 45.000 persones a l’Agulla.



Participació