EDITORIAL D'EL CUL DEL POU

​Líders en adulteri

Il·lustració: Laura Estrada
per El Pou, 21 de juliol de 2022 a les 10:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
N’hi ha que ja ho diuen, que Manresa és com un poble gran. Entre el seguici del star system local sempre apareixen els mateixos. I tornen com l’all o la ceba massa tendra. Per exemple, l’antic gestor de la Piscina Municipal que, mai tan ben dit, va fer aigües, ara gestionarà el Bàsquet Manresa... En qualsevol cas, mentre els/les inefables habituals fan el mec, n’hi ha que, sense fer tants escarafalls, se’ls pot anar al darrere amb un flabiol sonant. O el fan sonar com ningú, com vulgueu. I és que, com revela el rànquing que cada any elabora el portal de cites per a casats Ashley Madison, Manresa és líder estatal en adulteri.

Què ús sembla? Val més celebrar que som capdavanters en fornici extramatrimonial que no pas en altres aspectes que ens venen a tots al cap observant la deriva quotidiana de la ciutat. No només això, la notícia que publicava el portal Nació Manresa el 16 de juny passat informava que el número u del rànquing es repeteix per segon any consecutiu! Si voleu, podem reduir l’escàndol indicant que és aquí on es concentren més usuaris disposats a fer el salt a la parella. S’hi exhibeixen, vaja. Una altra cosa és que passin a l’acció. O sigui, una cosa és pecar de pensament i l’altra, d’obra. Ara que, a casa seva, tothom se sap el seu.
Arxivat a:
El Cul del Pou, EDICUL



Participació