Les nits de dijous són al Vintage de Manresa

per Montse Serra, 5 d'octubre de 2012 a les 08:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'octubre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
PROPOSTA. Des del Pou volem donar-vos a conéixer el cocktails&music club Vintage de Manresa. Ahir, Montse Serra va sortir al carrer per fer-nos cinc cèntims de l'agenda d'activitats que prepara el local i per obrir-nos un nou ventall de possibilitats d'entreteniment. 

Tot manresà i manresana sap que la vida nocturna entre setmana escasseja força i que les opcions d’oci són reduïes. Per aquest motiu, des del Pou volem ampliar els vostres horitzons i fer-vos saber que dos dijous al mes podeu gaudir d’una nit de monòlegs al cocktails&music club Vintage  de Manresa.

El local va obrir le s seves portes el passat mes de   maig i, mica en mica, es va consolidant com un dels establiments de referència de la ciutat. El Vintage promou cada setmana diferents esdeveniments socials, com ara els monòlegs, concerts acústics, retransmissió de partits de futbol, etc.Vintage Foto: Book del local

Ahir, dijous 4 d’octubre a les 22.30h, va haver-hi sessió de monòleg a càrrec de Miguel de Molina. Miguel va connectar amb el públic des del primer minut, oferint un monòleg ple de pinzellades d’humor negre, tot i que a vegades un pèl abusives. No obstant, el prota gonista de la nit va captivar a tothom amb el seu carisma i va crear un ambient íntim i distès que es va mantenir fins el final de l'actuació. Aproximadament a les 00.00 de la nit, Miguel finalitzava el monòleg amb una petita peça musical i un fort aplaudiment. 

Un cop acabat l'acte, el local, en comptes de buidar-se, es va anar omplint cada vegada més i més de jovent que, més tard, entraria a la festa universitària de Sielu. 
La localització estratègica i privilegiada del Vintage , al carrer de les Barreres, al costat de l’Abacus, és ideal per a atraure a aquest públic.


El  Vintage aprofita el benentès per convidar-vos aquest dissabte a les 00.00h la sessió musical del dj Jordi Escrigas, en motiu del 5è aniversari de la promotora Ro ckAction.

Vintage Foto: book del local  

Participació