​Manresa, ciutat d’esport

per Pere Culell, 22 de juny de 2022 a les 12:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Manresa és una ciutat abocada a l’esport. No citaré cap iniciativa esportiva de Manresa per tal de no deixar-me’n cap. L’esport és una activitat saludable que afavoreix el desenvolupament personal i social, a més d’afavorir la integració i el benestar. Són valors de l’esport el respecte, la superació, l’autonomia personal, la responsabilitat, l’autorealització i la perseverança.
 

Aquest diumenge 19 de juny, s’ha celebrat a les instal·lacions del Vell Congost el Campionat de Catalunya d’Esgrima per a menors de 17 anys, de les tres armes: espasa, sabre i floret, tot i que ha passat una mica desapercebut per a la ciutadania manresana. Joves esgrimistes catalans del més alt nivell hi han competit durant tot el dia en un pavelló ple de familiars i membres dels diversos clubs.
 
Fa cinc anys, va néixer el Club d’Esgrima SH Manresa amb activitats com l’esgrima esportiva, l’antiga, la teatral i esgrima a les escoles. Tot i la seva recent història, el Sabre Hongarès Manresa s’ha fet un lloc al rànquing i ha aconseguit en aquesta edició proclamar-se campió per equips de Catalunya i ha obtingut plata i bronze en les tirades individuals.
 

Depèn del club i de la ciutat fer-ne difusió i aconseguir que l’esgrima arribi a sumar com una nova disciplina dins de les diverses opcions esportives manresanes. Som-hi!

 
Arxivat a:
Opinió



Participació