VINS DEL BAGES

​Les Barraques 2020

Us presento avui un vi especial dins del catàleg de vins del Pla de Bages. Especial per diversos motius: per com neix, però també pel vi en si mateix i per les seves característiques. Un vi fruit de la col·laboració entre l’Oller del Mas i Thunder Wine Makers.

per Josep Pelegrin, sommelier de l’Escola Joviat, 24 de maig de 2022 a les 16:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Sergi Figueras i l’Antonio Lopo són dos sommeliers enormes que han encaminat la seva relació amb el món del vi  fent vins a mida, vins especials, en col·laboració amb cellers amics. En aquesta ocasió, a l’Oller del Mas, donen vida a un mandó 100%, treballat amb un respecte màxim cap a la tipicitat d’aquesta varietat i amb un intervencionisme mínim.  Resultat: la màxima expressió de mandó a casa nostra. El vi mostra un nas complex, amb un punt inicial de reducció. També és floral i expressa una clara nota de garrofa –sensacions de tardor a la copa, tan típica de la nostra varietat. En boca, agilitat i verticalitat, en part gràcies a la utilització de la rapa –el 50%– en la seva vinificació. Un vi molt exclusiu, del qual s’han elaborat només 500 ampolles.
 

Preu de venda: 20 euros 



Participació