​Pegasus (2)

per Pere Culell, 19 de maig de 2022 a les 09:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El cas Pegasus, l’escàndol més gran d’espionatge a Espanya en paraules de Jaume Asens, segueix deixant sense paraules el president Pedro Sánchez. El seu govern va començar desmentint-ho i després acceptant que s’havia espiat algunes persones amb permís judicial. De fet, creuen que tot els és permès per tal de conservar la unitat d’Espanya, nació de més de 2.000 anys d’existència segons la presidenta Díaz Ayuso. El mateix Franco va dir dies abans de morir al seu successor, el rei emèrit, que només li demanava que preservés la unitat del regne. Molts espanyols aplaudeixen que tot s’hi val per tal de preservar-la. Abans la unitat que els drets humans. El grau de podridura d’aquest estat és colossal.

Parlen contínuament de democràcia plena perquè saben que no l’és. Recentment hem conegut que també espiaven converses durant les negociacions per escollir l’alcalde de Barcelona. Va ser una qüestió d’Estat evitar com fos que l’Ernest Maragall fos elegit alcalde de la capital. La cosa que podia ser més ensenyable era l’operació Manuel Valls. La resta... No  podem seguir més sota un estat que ens va en contra, mai no compleix els pressupostos, té jutges de part, policia patriòtica, és incompatible amb els drets humans, és incapaç de derogar la reforma laboral o la llei mordassa. Que lluita aferrissadament contra la llengua catalana. Que fa tot el que pot per impedir el corredor mediterrani. Que espia presidents de la Generalitat i del Parlament, sense escrúpols. Prou!


Ho advertia el mateix president José Montilla, fa 15 anys, explicitant «la creixent desafecció cap a Espanya, que augmenta a cada atac i a cada ofensa proferida». Si el gobierno no aclareix –que no ho farà– el tema Pegasus, les conseqüències poden ser definitives. El temps ho dirà...
Arxivat a:
Opinió



Participació