FA 25 ANYS

Els barris de la ciutat eren notícia

El número de maig de 1997 de la revista publicava el reportatge central "Qüestió de barris", de Carles Claret.

per Jaume Puig, 13 de maig de 2022 a les 11:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Portada del número 111 de la revista "El Pou de la gallina"


S’hi analitzaven les diverses fisonomies dels barris manresans, des de la del Barri Antic, que lluitava contra la degradació, a la nova Balconada o els nuclis perifèrics. L’associació de veïns del barri del Xup, presidida llavors per Jesús Bautista, reivindicava l’arribada del transport públic adaptat i l’increment de vigilància policial.

 

El TDK deia adeu a la lliga

 
El dia 10 d’abril, el TDK Manresa perdia el tercer partit de quarts de final del play off de la lliga de bàsquet davant del Reial Madrid i deixava la competició situat entre els vuit millors. El dia 5, a la sala d’art Xipell, s’inaugurava l’exposició Fauna, del pintor Joaquim Falcó, i el dia 9, Joan Cirera i Mireia Cirera estrenaven el segon cicle de teatre al Globus, el mateix dia que el Museu de la Tècnica acollia la primera jornada sobre Cuina Mediterrània. El dia 13, la junta de l’Associació de Mauthausen es reunia al saló de sessions per renovar càrrecs.
 

El Pou celebrava els deu anys, amb nova imatge

 
Coincidint amb el desè aniversari, la revista estrenava disseny de portada i interiors, obra de Domènec Òrrit, i introduïa canvis de continguts. Lla sala El Sielu acollia el 24 d’abril la festa de l’aniversari, conduïda per Joan Barbé, amb el lliurament dels segons premis Oleguer Bisbal a Manel Camp, Maties Sala i Maria Rosa, i l’actuació d’Els Convidats.



Participació