FA 25 ANYS

Els joves dels partits es preparaven per al relleu

El número de març de 1997 de la revista publicava el reportatge "Els joves polítics demanen pas", de Joan Barbé i Joan Piqué.

per Jaume Puig, 15 de març de 2022 a les 10:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Portada del número 109 de la revista "El Pou de la gallina".


Els autors parlaven amb joves que llavors tenien entre vint i trenta anys, que havien entrat en política amb la inquietud de canviar el seu entorn més proper, tot i que cap d’ells no es plantejava la política com a forma de vida professional. En la fotografia de portada, Núria Sensat (IC), Alexis Serra, (JNC),  Toni Llobet (CDC), Àlex Seglers (PSC), Miquel Valero i Octavi Javaloyes (PP), i Marc Clotet (ERC) posaven per a la revista.

 
Bloc renovava la Festa de la Llum
 
El dia 21 de febrer, l’espectacular muntatge Un passeig per la Llum, del grup Gog i Magog, desatacava en una Festa de la Llum administrada per Bloc. El dia 18 de febrer moria als 69 anys Josep Maria Morros i Pujol, promotor cultural als anys seixanta i administrador de la Sala Loiola. Els darrers vint anys havia col·laborat a impulsar butlletins i revistes de la ciutat, entre elles El Pou de la gallina, des de la Copisteria del Bages/Copigràfic.

 
Un reportatge del Pou guanyava el premi Tasis Torrent
 
El dia 31 de gener, en la setena Festa de la Comunicació Local, s’havia lliurat el premi Tasis Torrent de premsa comarcal, en la modalitat de Reportatges, al treball Viure amb el càncer, elaborat per Joan Piqué i Míriam Tirado, i publicat en aquesta revista el novembre de 1995.



Participació