EDITORIAL D'EL CUL DEL POU

​Els habitants de la Morera

Il·lustració: Jaume Gubianas i Carles Claret.
per El Pou, 11 de març de 2022 a les 11:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Quan el nostre cap de redacció, Carles Claret, va escriure l’argument de l’última Innocentada, a part de les referències a noves celebritats il·lustres establertes a Manresa com l’exmonsenyor Xavier Novell, ara runner i especialista en inseminacions porcines, es va deixar l’aterratge de la cantant Rosalia, filla de Sant Esteves Sesrovires i de projecció internacional, i del seu company porto-riqueny Rauw Alejandro a la Morera, la vil·la modernista projectada per Ignasi Oms i Ponsa dins del terme de Manresa. Ja han penjat instantànies de tots dos en el seu niuet d’amor a les xarxes.

És ben curiosa l’actualitat relacionada amb la nostra ciutat, sempre relacionada amb aspectes ben insòlits i tan poc previstos per alguns gabinets de comunicació. Sense anar més lluny, el dia que es posava en marxa l’Any Ignasià, el president de la Generalitat i la presidenta del Parlament despatxaven, a banda, l’embolic del diputat Pau Juvillà. De la mateixa manera, l’establiment de Rosalia a la Morera pot acabar esdevenint la millor promoció per a l’anella verda. Després de la recuperació de la torre Lluvià, la potenciació de la tradició de la vinya i el patrimoni de pedra seca, només falta llançar la ruta del trap: modernisme, manicura, una copeta de vi i, per fer nit, un bon catre, tra tra...
Arxivat a:
El Cul del Pou, EDICUL



Participació