CRÒNICA

​Sempre volem ser millors que els altres

La parella artística Joel Joan i Hèctor Claramunt, directors de grans èxits com "Escape Room" o "El pare de la núvia", tornen als teatres amb un nou espectacle: "El Gran Comediant". L’obra es va poder veure el passat dissabte a la sala gran del teatre Kursaal, amb dues funcions, gairebé totes les entrades venudes i un aforament de sala al 100%.

per Aida Solà, 3 de novembre de 2021 a les 12:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Gran Comediant és una obra on es parla de l’ego, de la dificultat de viure amb ell i el mal vici que tenim de no alegrar-nos pels altres quan els passen coses millors que a nosaltres. És una obra on l’Hèctor i el Joel han buscant un humor sobre les coses que als humans ens molesten i ens fan sentir malament.

En Llorenç i l’Ernest són dos grans amics de tota la vida. Tots dos van decidir fa molt temps que volien ser actors, però han tingut carreres desiguals. Mentre que el Llorenç fa temps que totes li ponen i ha vist com la seva fama creixia –igual que el seu ego– fins a convertir-se en tot un divo del teatre català, l’Ernest no ha acabat mai de triomfar.


Quan finalment, als 50 anys, l’Ernest decideix tirar la tovallola, en Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors coach d’autoajuda del món, tot i que ell secretament el compadeix i creu que l’Ernest realment faria bé d’abandonar.

El que el Llorenç no podia preveure és que, contra tot pronòstic, el seu discurs motivador sembla que realment ha calat i l’Ernest fa un gir radical en la seva vida. De sobte les coses comencen a anar-li molt bé, en tots els sentits… molt més bé del que en Llorenç pot suportar. La compassió per al seu amic de l’ànima es transforma en una gelosia incontrolable i a partir d’aquell moment el Llorenç farà tot el que pugui per sabotejar l’èxit del seu gran amic.

Joel Joan, actor i director de l’espectacle, es posa en la pell d’un divo amb un refinat una mica anglès. És molt cregut i es creu realment que és un molt bon actor només perquè a nivell català ha tingut molt d’èxit. Juntament amb Joel Joan, comparteixen escenari els actors Xavier Mira, Sandra Monclús, Àfrica Alonso i Eduard Muntada, els quals interpreten diferents personatges que l’ajudaran a tocar de peus a terra.
Arxivat a:
CulturaParticipació