Entre la bogeria i la lucidesa

per Sara Serrano Valenzuela, 23 d'abril de 2012 a les 00:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
LLIBRES. Sara Serrano Valenzuela ens convida a recuperar una petita joia de Sebastià Juan d'Arbó poc coneguda fins ara. "Notes d’un estudiant que va morir boig" es va publicar l’any 1935 sota el títol d'"Hores en blanc" i no ha estat fins a final de 2011 que El Club dels Novel·listes ha decidit reeditar-lo.
Sebastià Juan Arbó hi narra les opinions, les pors i els debats interiors d’un personatge inadaptat a la ciutat de Barcelona. Si no fos perquè sabem quan es va escriure, podríem pensar que es tracta d’una novel·la d’ara. La incapacitat d’adaptació, l’aparent calma i la bogeria del món són alguns dels elements que remeten a les nostres vides.

Notes d’un estudiant que va morir boig

Notes d’un estudiant que va morir boig és un llibre sense un públic selecte. És adient per veure la força de Sebastià Juan Arbó en un diari fet a pedaços i és recomanable per als lectors que volen sentir l’emoció d’identificar-se amb el personatge i amb la seva història.
Participació