FA 25 ANYS

La Coronària generava controvèrsia

El número de setembre de la revista publicava el reportatge "La integració de la Unitat Coronària genera controvèrsia", de Carles Claret. S’hi recollien les crítiques per com s’havia fet el trasllat de la Unitat Coronària a les noves infraestructures dins el Centre Hospitalari, que arribava en plena crisi econòmica de l’empresa gestora, amb un deute acumulat de 3.219 milions de pessetes.

per Jaume Puig, 16 de setembre de 2021 a les 10:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Portada del número 103 de la revista El Pou de la gallina.


El Dr. Joaquim Serrahima, gerent adjunt, justificava la decisió del trasllat perquè mantenir-la econòmicament tenia uns costos inassumibles i per la dificultat de tenir un centre d’alta tecnologia aïllat d’un gran hospital. Des de CCOO, Josep Fuentes, secretari general del sindicat al Bages, afirmava a la revista que vetllarien per les possibles afectacions sobre la qualitat assistencial i les reivindicacions laborals.

 
S’inaugurava el tram de l’Eix de Manresa a Rajadell
 
El dia 18 de juliol, Artur Mas, conseller de Política Territorial i Obres Públiques, inaugurava el tram de 13 km de l’eix transversal entre Manresa i Rajadell i la ronda nord de la ciutat. Ell dia 1, el comissionat per a Universitats i Recerca de la Generalitat, Joan Albaigés, havia proposat al govern municipal que presentés un projecte a la UE per convertir l’Escorxador en futur seu dels estudis universitaris. El dia 3, s’havien enllestit les obres de restauració de la façana de la Cova. I el dia 28, els manresans Manel Estiarte, Jordi Playà i Carles Sanz aconseguien, amb la selecció estatal de waterpolo, la medalla d’or olímpica dels Jocs d’Atlanta.



Participació