EDITORIAL DEL CUL DEL POU

​Una gran ciutat

Il·lustració: Javi Oviedo.
per El Pou, 11 de juny de 2021 a les 18:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ens guardarem prou de ficar cullerada en la guerra de retrets provocada per la manca d’execució d’una part del pressupost municipal en habitatge entre el govern de la ciutat, l’oposició, els tècnics, les entitats socials i la PAHC, que ha fet córrer rius de tinta i ha posat la xarxa en ebullició amb consideracions i atacs personals sovint massa pujats de to. Ara bé, és evident que la problemàtica existeix i, com no podria ser d’una altra manera, és multifactorial i complicada de resoldre a curt termini.

Paral·lelament, i mitjançant el necessari control sanitari derivat de la pandèmia, s’ha sabut que la població de Manresa arriba ja a 80.000 habitants. Malgrat tot, de pisos, en sobren. Però són finques mal repartides –allò d’uns tant i els altres tan poc–, cares, de lloguers inabastables o directament insalubres i indignes. No sabem si, mentre arriba la República, podrem posar fre a aquesta tensió habitacional que barreja, tot sigui dit, tant bones voluntats i solidaritat, com interessos espuris i capitalisme salvatge. Merles i voltors, vaja.
Arxivat a:
El Cul del Pou, EDICUL



Participació