FA 25 ANYS

El Pou arribava al número 100

El número 100 de la revista publicava el macroreportatge "24 hores en la vida d'una ciutat", coordinat per Josep Maria Oliva, amb l’objectiu de copsar el batec de Manresa durant tot un dia. Hi col·laboraven Montse Ayala, Joan Barbé, Carles Claret, Lluís Cuberes, Àngels Fusté, Sònia Marco, Joan Piqué, Jaume Puig, Francesc Rubí, David Sabata, Jordi Sardans, Annabel Sardans, Jordi Simon, Josep L. Trullo, Susanna Valencia i Mireia Vila, amb fotografies de Jordi Alavedra, Josep Grifoll, Francesc Rubí i Marta Serra.

per Jaume Puig, 11 de maig de 2021 a les 07:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Portada del número 100.


El mateix número incloïa amb motiu de l’efemèride escrits de salutació del president de la Generalitat (Jordi Pujol), l’alcalde de Manresa (Jordi Valls), el president del Consell Comarcal del Bages (Jaume Rabeya) i el president de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (Ricard Rafecas). La redacció ho va celebrar el 26 d’abril amb una festa a la sala El Sielu, amb l’actuació del grup TRR3S i PRO1, i el reportatge va rebre el premi de Periodisme de Regió7 d’aquell any.

 
Pujol inaugurava deu quilòmetres de l’Eix
 
El dia 13 d’abril, el president de la Generalitat, Jordi Pujol, acompanyat del conseller d’Obres Públiques, Artur Mas, inaugurava el primer tram de l’eix transversal al Bages, entre Artés i el parc de l’Agulla. El mateix dia, l’entitat Bloc encetava el programa d’activitats per celebrar el seu desè aniversari. I el dia abans, el col·lectiu Art Viu havia commemorat el trentè aniversari estrenant una exposició a la Plana, amb una lectura dramatitzada de textos de Brecht i Espriu.



Participació