VINS DEL BAGES

​Raw Mandó 2019 (Collbaix)

Estem davant d’un vi de mínima intervenció, elaborat al celler El Molí del Collbaix. Seleccionen el gra en taula de tria. Premaceració en bota vella durant dotze mesos i dotze hores en fred. Fermentació amb posterior criança sobre mares, en ou de granit per mantenir tota l’expressivitat, puresa i autenticitat del Mandó. Abans de sortir al mercat, s’ha fet una criança en ampolla de sis mesos.

per Joan Sala, sommelier de Vins Alsina, 29 d'abril de 2021 a les 13:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
És una producció d’edició limitada, de 1.000 ampolles de la varietat Mandó 100%. Es fa verema manual. Sense clarificar ni estabilitzar. Per tant poden aparèixer precipitats. És molt recomanable obrir l’ampolla i decantar-la una estona abans del consum. Temperatura òptima de servei 18 ºC. Nota de tast: vi de color vermell amb rivet blavós. En l’aspecte olfactiu, domini d’herbes aromàtiques i sotabosc. Es gust és fresc, gormand i el postgust, llarg afruitat. És un vi ideal per acompanyar carns blanques, però també vermelles. Igualment marida amb peixos i fruits secs. Maridatge original amb bacallà a la manresana. Pur Bages en boca!

Preu de venda: 16,50 euros



Participació