FA 25 ANYS

​Els treballadors de Ràdio Manresa es querellaven amb la direcció

En el reportatge central de la revista de febrer de 1996, elaborat per Sílvia Rodríquez i Jordi Sardans, s’explicava que la presumpta venda fraudulenta de la llicència i del centre emissor d’ona mitjana de Ràdio Manresa a la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió havia portat davant del jutge Manuel Villaplana, exdirector-gerent, i Antoni Garriga, president del darrer Consell d’Administració, per una querella criminal interposada pels treballadors.

per Jaume Puig, 20 de febrer de 2021 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Portada del número 97.


Ho detallaven a la revista Pilar Goñi, administradora solidària de Ràdio Club Manresa SA i treballadora de l’emissora, i Manel Belso, director. A finals de gener, el jutge Joaquín José Orellana, després de la vista oral i dels interrogatoris, tenia previst resoldre si es tirava endavant el judici.

 
Manresa estrenava camp de golf
 
El dia 5 de gener, obria portes el camp de golf del Mas Oller, a Salelles, que ocupava onze hectàrees. El dia 7, es feia la tradicional campanya d’Ampans i els ciutadans portaven a Comabella 26.000 ampolles i unes 18 tones de paper. La 36a Innocentada estrenava el dia 12 l’obra Llocs perillosos i revalidava l’èxit de públic, amb tres mil espectadors al llarg de vuit funcions. El dia 17, El Galliner repetia visita guiada al Kursaal i presentava la programació del trimestre. El dia 19, el Nou Congost acollia la Festa de la Comunicació Local i Regió7 Anoia hi rebia el premi a la millor publicació. Finalment, el dia 22, entraven en serveis els primers guàrdies de barri.



Participació