VINS DEL BAGES

​Flautats 2018 Oller del Mas

Carles Muray va aterrar fa uns tres anys a l’Oller del Mas per fer-se càrrec de la vinya i del celler, des d’un principi dedicat a investigar i obrir un nou camí cap als vins d’intervenció mínima, diferents dels convencionals.

per Marc Àvalos, sommelier de La Vineria, 12 de febrer de 2021 a les 09:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’any 2018 inicia la vinificació en aquesta nova línia. Podem parlar del mandó, el seu vi més diferent, d’una varietat ben escassa al Bages i de la quals ells disposen d’1,5 hectàrees. El Flautats 2018 és un vi d’aquesta tendència nova, oberta per l’enòleg. En disposen de 875 ampolles numerades. Vi de maceració carbònica i fermentació espontània, embotellat sense filtrar i criat sobre lies durant 5 mesos i 12 més en ampolla. Color vermell robí i capa baixa per la seva poca extracció. En nas es poden apreciar aromes varietals com la garrofa i la cirera. En boca és subtil i delicat, però amb tetxura, a causa del seu treball amb lies i amb una acidesa que n’allarga la frescor i el fa profund.

Preu de venda: 29 euros

 



Participació