Amor amb regust a Moccia

per Judit Barea, 23 d'abril de 2012 a les 00:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
LLIBRES. En un dia tan assenyalat com avui no ens oblidem dels enamorats de casa nostra. Judit Barea ens porta una proposta d'allò més romàntica.
La Sofia i en Tancredi viuen, aparentment, en dos móns molt diferents. Ella és casada i es guanya la vida fent classes de piano en una escola de música i al conservatori. Ell no creu en la felicitat i es dedica a gestionar la seva fortuna i les propietats que té repartides per tot el món. El destí farà que les seves vides es creuin, sempre amb pretextos molt diferents a l’amor.


Portada de 'Aquesta nit digues que m'estimes' de Federico Moccia

Aquesta nit digues que m’estimes
és un llibre al més pur estil Federico Moccia, més per la forma que pel contingut. L’amor, la passió i la diferència entre classes socials marquen, com a històries anteriors de l’autor, les dificultats en les relacions personals. Però, en aquest cas, els protagonistes ja no són adolescents que viuen les seves primeres experiències en el camp de l’amor. Són joves, però més madurs, de trenta anys, que, tot i haver conegut l’amor, no saben fins a quin punt els pot arribar a canviar la vida.

Dirigit a aquells lectors i no lectors de Moccia que vulguin endinsar-se en una història que demostra que l’amor no distingeix classes socials ni l’estat civil. Si la teva parella o la teva filla adolescent es deixa emocionar per les històries romàntiques i, fins i tot, difícils, aquest és el seu llibre per Sant Jordi.Participació