El nou Centre d'Atenció Turística (CAT) del Bages

per Anna Pujol, 11 d'agost de 2012 a les 18:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'agost de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TURISME. Hi ha més visitants al Central CAT des de la seva reobertura (1 de Juny del 2012), portada a terme per l'empresa Akhesa. El centre ha passat de mans públiques a privades, però el seu objectiu segueix sent el mateix: difondre les possibilitats turístiques de la zona. Tanmateix, hi ha certs punts que han canviat, i cap a millor. Ara l'espai es dóna a conèixer i es dinamitza més.

Moment de la reobertura del Central CAT. Foto: CAT 


Aquests mesos d'estiu, aprofitant el bon temps, s'han organitzat activitats a la terrassa exterior del CAT. En concret, dues sessions de cinema a la fresca, una d'infantil i una altra per adults, i tres concerts gratuïts. El del mes de juliol va comptar amb la presència del grup Joana Roch Trio, el qual interpretà estàndards de jazz i va delir el públic amb improvitzacions en totes les peces. Segons els organitzadors, hi va haver més d'una quarantena d'assistents al concert, escoltant la música mentre sopàven.

Joana Roch Trio en acció, a la terrassa del Central CAT. Foto: CAT   

Avui, 11 d'agost, hi actuarà The Smoking Stones Duo, que oferirà un estil també relaxat, però ben diferent. Rendirà homenatge als Rolling Stones. Per últim, per tancar la sèrie de concerts estiuencs, així com preparar el públic per la festa major de Sallent, l'1 de setembre l'espai acollirà el grup The Muddy Berrys. Rock and Roll i Rythm and Blues de la mà de músics amb una àmplia experiència en el panorama nacional (Los rebeldes, Big Mama...).


 

The Smoking Stones Duo en un concert al bar La Tia Felipa (Cerdanyola). Foto: CAT 
  
Els components de The Muddy Berrys. Foto: CAT

El final de l'estiu, tot i així, no acabarà amb les activitats dinamitzadores. El Central CAT celebrarà una mostra de cultura hindú, les jornades europees de patrimoni, un curs-seminari d'arqueologia, el cap de setmana ibèric i una exposició pels sis mesos del nou centre. Anomenada CLICKA'T, comptarà amb els famosos playmobil escenificant la història de la Catalunya Central i el municipi de Sallent, a les afores del qual està situat el CAT.

Arxivat a:
Gent, turismeParticipació