VINS DEL BAGES

Gibert Brut Nature Gran Reserva 2014

Un cava a la DO Pla de Bages? La resposta és sí, però no dins la DO. Perquè, evidentment, ja forma part de la DO Cava. Aquesta regula l’elaboració de vins escumosos seguint el mètode tradicional, el de la segona fermentació dins l’ampolla. I és que Artés és un dels municipis autoritzats per elaborar aquest producte.

per Josep Pelegrín, sommelier de l’Escola Joviat, 29 de juny de 2020 a les 10:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
No obstant això, ens el sentim nostre. Fa molts anys que la família Gibert es dedica al món del vi. Sí, un cava és un vi. Amb bombolles, però vi. Hi han estat des del principi. Formen part imprescindible de la gran família d’elaboradors del Pla de Bages. I això mostra la nostra diversitat. Un cava elaborat amb les varietats històriques (macabeu, xarel·lo i parellada), que es complementen molt bé (la fruita de la macabeu, la potència de la xarel·lo i la frescor de la parellada). Envellit amb les mares, que li aporten volum, greix, complexitat i aromes de pastisseria, durant més de 30 mesos; d’aquí que esdevingui Gran Reserva. Un producte que ens evoca celebració, festa i alegria que, en aquests dies que estem vivint, prou falta ens fa! Salut!!

Preu de venda: 7,50 euros



Participació