Desconfinament

per El Pou, 13 de juny de 2020 a les 17:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
MANRESA, ESPÒILER 2022. PER EMISSARI 2022


He rebut un missatge d’una emissària del vostre espaitemps. Està sorpresa de les ganes que teniu tots de sortir al carrer després de dos mesos llargs de confinament. Jo no vaig viure el vostre estat d’alarma, ja que el coronavirus que va aparèixer al meu espaitemps no era malparit com el vostre. De fet, teníem més infectats per ITS que no pas pel coronavirus, però bé, aquestes estadístiques d’aquí no res ja us seran familiars. 
 
He intentat explicar-li que un percentatge destacat de la gent que veu pel carrer són pollastres sense cap. Sí, persones que durant l’aïllament forçat han hagut de buscar-se a si mateixos en un descampat neuronal. I quan et busques i no et trobes, ets un autòmat. Però mira, això rai, el fotut és quan has de sortir de casa i recuperar la teva rutina. Segur que heu vist gent pel carrer amb una fulla d’enciam amb gomes elàstiques com a mascareta, vagant sense rumb i, segurament, sense pantalons. És perfectament normal. Si els saludeu veureu que no saben com reaccionar perquè estan processant totes les opcions d’interacció social. Li dono la mà? L’abraço? Mantinc la distància? L’escupo? L’emissària m’ha passat més d’un vídeo d’encontres d’aquests on el subjecte ha acabat tirant-se davant d’un cotxe, només per recuperar el pragmatisme del confinament.
 
Ella em diu que això ara no passarà, ja que han pintat els carrers de Manresa per eixamplar l’espai públic per als vianants. No he vist efectes similars en viatges ocasionats per substàncies al·lucinògenes "premium", així que "xapó" per la innovació. Només trobo que hi ha poca distància entre línies, especialment si tenim en compte que la majoria de gent s’ha eixamplat durant el confinament. A part d’això, crec que us hauríeu d’alegrar que l’Ajuntament ja confirmi que hi haurà Festa Major. És evident que hi haurà cercatasques amb gimcana etílica i una prova seran les curses de relleus on només està permès colpejar els rivals en els punts on les línies estan solapades. Jo aniria practicant... 



Participació