La revista El Pou de la gallina de juny parla de les economies alternatives per superar la crisi

per El Pou, 3 de juny de 2020 a les 10:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEMES DEL POU. Aquest dijous, 4 de juny, surt a la venda la revista El Pou de la gallina, amb el tema central dedicat "Iniciatives d’Economia Social i Solidària en època de Covid-19". La persona entrevistada a fons és Marc Aloy, proper alcalde de Manresa. A causa de la situació sanitària, queda suspesa la presentació habitual a la Sala d'Actes del Centre Cultural del Casino, que esperem reprendre el mes vinent.


La pandèmia del coronavirus ha tingut conseqüències en la vida de tothom. És un bon moment per reflexionar sobre com podem ser més resilients canviant els hàbits de consum i la manera que tenim de relacionar-nos. Parlem amb sis iniciatives manresanes d’economies transformadores basades en el fet de posar les persones al centre, en la gestió democràtica, en l’ètica, en l’arrelament territorial i en el medi ambient, i menys o gens lligades als cànons del sistema econòmic imperant.



Participació