Els Manel presenten "Per la bona gent" a Manresa

per Aida Solà, 6 de març de 2020 a les 22:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
MÚSICA.  El passat 28 de febrer, la sala gran del Kursaal va acollir en concert els Manel.
La formació integrada per Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé, va tornar a Manresa per presentar el seu darrer treball, "Per la bona gent", amb electrònica, tradició i un so més personal i contemporani. Les entrades ja estaven exhaurides des de feia dues setmanes.  
Des que van treure el seu primer disc, Manel s’ha convertit el número 1 en ventes al nostre país, inclòs el seu darrer disc “Per la bona gent”

Com cada vegada que treuen disc, els Manel van tornar a la Sala Gran del Teatre Kursaal, amb les entrades exhaurides de feia molt temps, per presentar el seu darrer disc, “Per la bona gent”.
 
El concert al Kursaal va començar amb les cançons del seu darrer treball, “Per la Bona gent”, amb cançons con “Formigues”, “Els entusiasmats”, “Canvi de paradigma” o l'èxit del seu darrer projecte, "Boy Band". Enmig de les nous temes, la banda també van regalar joies com “Jo competeixo”, cançó que dóna títol al seu anterior disc (2016), o “La serotonina”.


Foto: Roger Rifà

El moment més entranyable del concert va ser quan van tocar “La cançó del soldadet”, un homenatge al projectes “10 milles per veure una bona armadura”.
 
Els Manel van tornar a conquerir el Teatre Kursaal amb la seva valentia i l’evolució del seu so, cada cop més adaptats als temps que corren. 
 
Arxivat a:
Cultura, música, MÚSICA



Participació