Celeste Alías i els seus alumnes, les estrelles de la 'vocal jam'

per Judit Barea, 27 de juliol de 2012 a les 01:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juliol de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
MÚSICA. Els protagonistes de la quarta jam-session dels Tallers Musicals d’Avinyó  van ser els alumnes de cant del curs de Jazz i Música Moderna.
Celeste Alías amb els seus alumnes de cant. Foto: Judit Barea

Un total de quinze veus diferents, a més de la de Celeste Alías, van ser les que van pujar a l’escenari del bar La Teca d’Avinyó aquest dijous. Eren els alumnes de cant del Taller de Jazz i Música Moderna, i les seves veus no van deixar indiferent a ningú.


La jam-session va començar amb dues peces interpretades per l’estrella de la nit, Celeste Alías, professora de veu dels tallers. De seguida, però, aquesta va donar pas a les peces que l’únic noi cantant i les catorze noies s’havien preparat durant el mateix dijous. Els estils que van sonar van ser força diferents, però cadascun dels cantants va saber mostrar una personalitat pròpia dalt de l’escenari.
 
La segona part de la nit va ser l’hora de la veritable jam-session, on tothom qui ho va voler va pujar a l’escenari. Hit the road Jack! va ser la cançó que va encetar aquesta segona part. I és que tant el cantant com les noies del cor van deixar el llistó de la nit encara més amunt de com l’havien deixat. El ritme i el plaer de cantar aquest tema mític es va encomanar ràpidament a un públic molt entregat.  
 


 


 Participació