Amor, feina i plaer

per Aida Solà, 17 de novembre de 2019 a les 22:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. El passat divendres, a la Sala Gran del Teatre Kursaal s’hi va representar l’Habitació del Costat, de Sara Ruhi sota la direcció de Julio Manrique. 
Segona meitat del segle XIX. Els afores del Nova York Victorià i just en el moment en què s’acaba de descobrir l’electricitat. Un metge fascinat pel progrés científic i tecnològic, el Doctor Givings, experimenta amb els seus pacients un insòlit aparell elèctric que hauria de servir per curar tot tipus de disfuncions i neurosis de naturalesa sexual: el vibrador (en la seva versió més primitiva).
 
Paral·lelament, la seva jove i vital esposa, la senyora Givings, està patint serioses dificultats per alletar i alimentar el seu fill, cosa que la té molt preocupada. I, alhora, experimenta una gran curiositat per les extravagants teràpies que el seu marit –amb el màxim secret– practica a l’habitació del costat… El tema que podria caure en la morbositat és tractat de forma divertida i respectuosa sense arribar en cap moment a la vulgaritat. 


 
La versió que dirigeix Julio Manrique és una barreja entre un vodevil poètic i una comèdia esbojarrada de portes per on entre i surten personatges provocant mals entesos i situacions compromeses. Una obra còmica on es destapen els tabús de les dones (i també dels homes) sobre l’amor, el plaer la sexualitat… Manrique, juntament amb l’elenc d’actors, ha sabut equilibrar els ingredients d’aquest còctel tant peculiar per tal que tot flueixi d’una manera molt natural fent passar dues hores d’espectacle sense mirar el rellotge. 
Arxivat a:
Cultura, amor, feina, plaer



Participació