Una ‘jam’ per a cada dia

per Judit Barea, 24 de juliol de 2012 a les 00:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de juliol de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 MÚSICA. Com ja és habitual, Avinyó torna a gaudir dels Tallers Musicals. Aquests reuneixen músics de tot Catalunya i fins i tot d’arreu del món amb dos objectius principals: aprendre i divertir-se tocant jazz.


Aquesta setmana és una de les més ocupades: cada nit, des de dilluns fins a divendres, hi ha una jam-session en un bar del poble. La primera s’ha fet aquest dilluns al bar La Sardana, amb el saxofonista nord-americà Seamus Blake com a músic convidat. L’han acompanyat els professors del Curs de Jazz i Música Moderna, que se celebra aquesta setmana. Alguns d’aquests són la cantant Celeste Alías, Christoph Mallinger (violí), Roger Mas (piano), Santi Careta (guitarra), Stephan Kondert (baix), Marcel·lí Bayer (saxo, clarinet i flauta), Santi Serratosa (percussió) o Christian Ugurel (saxo).
 
La jam-session d’aquest dilluns va començar amb les improvisacions de Seamus Blake, el músic convidat. Amb les notes del seu saxo va saber captivar un públic molt entregat al seu jazz.

Blake va compartir escenari amb altres protagonistes de les sessions d’aquesta setmana, com Celeste Alías, que protagonitzarà la de dijous al Bar la Teca, i Andrea Motis, que serà dimarts a El Bar.

Participació