Ens ha deixat el 'Juan de los pájaros'

per Pere Culell, 5 de setembre de 2019 a les 10:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
Ahir, 4 de setembre al matí, ens va deixar als 86 anys el bon amic Juan González Reina, el ‘Juan de los pájaros’. Envoltat pels seus, al seu estimat barri del Xup, va dir adéu a la seva vida. 
 
Amb el Juan he compartit converses, lluites i esperances. Ell, rebel durant tota la vida, ha estat un ferm lluitador per la justícia social i la llibertat nacional de Catalunya. Des de diverses entitats i càrrecs, s’ha rebel·lat contra tot el que considerava injust, i amb el seu caràcter afable, ferm i transparent, no s’ha callat mai el que pensava. Sempre ha considerat que el règim del 78 i la seva Constitució era una enganyifa i una traïció per a la classe obrera. Sempre s’ha oposat als atacs i les mentides construïdes pels poderosos. Sempre ha posat els interessos dels més vulnerables per davant dels seus. 

 
En aquest moment de tristor per tan sentida pèrdua, només podem fer que posar-nos al costat de tots qui l’han estimat i valorar, avui i sempre, la seva gran lluita per millorar la nostra societat, per posar-se al costat dels desvalguts i pel seu llegat. Honors al Juan de los pájaros! No t’oblidarem mai!
 
Arxivat a:
Opinió, OPINIÓ



Participació