“Hits” i “Pel Davant i pel Darrera”; al Kursaal

per El Pou, 16 de maig de 2019 a les 22:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. A la recta final aquesta temporada, el Kursaal ha acollit dos de les obres més esperades pels manresans: “Hits”, el darrer i últim espectacle del Tricicle, i “Pel Davant i pel Darrera”, la darrera producció de Paco Mir. Ambdues produccions es van poder veure amb diferents funcions a la Sala Gran del teatre i amb les entrades exhaurides.
HITS: Humor Intel·ligent, Trepidant i Sorprenent
 
Després de 38 anys dalt dels escenaris - Joan Gracia, Paco Mir i Cales Sans - encara es mantenen en plena forma i així ho demostren el llarg de l’hora i mitja que dura la funció. HITS és un resum dels millors skecths que els han acompanyat al llarg del escenari tots aquest anys. Des del primer moment, les escenes van passant una darrera l’altre i… A través del seu humor i una molt bona imaginació, comencen a succeir coses increïbles. Les eves cares i la seva expressió corporal ho diuen i defineixen tot…. Durant una hora i mitja, el trio passa d’estar assentats a un pati de butaques, a un circuit de motos, o un cine, una òpera… I de cop, tot canvia, i creen una escena d’uns lavabos imaginaris o una consulta d’un dentista. Números mítics que, segur, que tots nosaltres recordem.

Foto: Teatre Kursaal
 
Però, després de dotze skectchs arriba la traca final quan comencen a sonar els acords de “Soy un truhán, soy un señor” de Julio Iglesias i la seva coneguda imitació. Hits és, en resum, Tricicle per vena!
 
 
PEL DAVANT I PEL DARRERA
 
El teatre dins del teatre. “Pel davant i pel darrera” ens mostra el món el darrere dels escenaris a través de nou personatges que preparan el vodevil “M’ensenyes la sardina?, un vodevil interpretar per una companyia de teatre que no semblen ser els millor en la interpretació d’art dramàtic. Aquest context dóna peu a una història divertídissima en què els gags i les escenes se succeixen i mostren les dues cares del teatre: la que veiem habitualment des del pati de butaquest i la què passa entre bastidors.

Foto: Teatre Kursaal
 
Lloll Bertran, Aleix Albareda, Carme Pla, Miquel Sitjar, Lluís Villanueva, Xavier Serrat, Laia Alsina i Bernat Cot encapçalen el repartiment de la nova versió de l’obra de Michael Frayn, adaptada per Paco Mir, i dirigida per Alexander Herold. 



Participació