Sense sortida

per Aida Solà, 7 de març de 2019 a les 22:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

TEATRE. Joel JoanHéctor Claramunt han escrit i dirigit "Escape Room", un entramat còmic sobre la sinceritat en el matrimoni. L'obra es va poder veure el passat cap de setmana en 3 funcions a la sala gran del Teatre Kursaal, amb les entrades exhaurides.

Una jove i recent parella que intenta evitar el conflicte aparentant coses que no sent i deixant-se portar pel dia a dia, sense mostrar-se l'un a l'altre com realment són, L'Eduard ( Joel Joan ) és un tipus al·lèrgic als conflictes i militant del PSC; Marina ( Paula Vives ) és la seva parella; "cupaire", feminista i amb les idees molt clares... Diu les coses tal com les pensa, no es calla res. Completa l'elenc una parella amiga de l'Eduard; en Rai ( Oriol Vila ) un cineasta que es creu ser un geni dirigint; i Vicky ( Àgata Roca ), la seva dona, aparentment una dona forta i presumida, però en realitat està plena d'inseguretats.
 
Junts entren a un "escape room" d'Hostafrancs del qual només podran sortir amb la veritat per davant. Durant 60 minuts, hauran d'intentar escapar d'una macabra habitació ambientada amb l'Alemanya nazi. Les mentides i la competitivitat els portaran a situacions límits que els fan trontollar les seves relacions...  Escape Room és una comèdia amb elements de thriller, expectació i girs inesperats. 

Foto: David Ruano
 
Els elements decoratius que componen la sala són molt acertats: objectes tenebrosos inspirats en el nazisme i un comptador –al fons del escenari– marcaran en tot moment els minuts que els queden per acabar escapant de l'habitació, o no. 
Arxivat a:
Cultura, sortida, sense



Participació