Vitis Picapoll

per Marc Maldonado, sommelier de l’Oller del Mas, 21 de novembre de 2018 a les 14:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
VINS DEL BAGES. L’any 2016 va néixer la primera cervesa elaborada al Bages a partir de la varietat de cep bagenca per excel·lència: "picapoll". 
Apareix com a fruit de la suma de les sinergies entre Oller del Mas i la cerveseria Guineu i és una cervesa on la presència de la picapoll és molt notòria. Dona un color daurat amb una capa d’escuma fina i persistent amb un lleuger aspecte tèrbol. En nas, els seus aromes ens recorden l’essència d’un vi, i hi sorgeixen les notes de fruita blanca, com la pera o el raïm, tocs lleugers de fruita tropical com el litxi, cítrics amb sensacions fresques que ens recorden el te verd... I un punt final on podem trobar aromes relacionades amb la mel. L’entrada en boca és dolça, acompanyada d’una acidesa que transmet una sensació sedosa i refrescant amb uns tocs lleugerament amargs. Es recomana servir en copa de vi i a una temperatura de 6 ºC. Perfecta per prendre sola o acompanyar plats lleugers per no passar per alt la naturalesa pròpia de la cervesa. La producció és limitada a 3.000 ampolles anuals.
 
Preu de venda: 3,50 euros



Participació