El Kursaal busca nens i nenes per participar al càsting de "Brundibar" dins del projecte "Fem Òpera!"

per Aida Solà, 22 d'octubre de 2018 a les 21:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
ÒPERA. El càsting es farà el dissabte, 24 de novembre al Kursaal i les incripcions
es poden fer fins el 21 de novembre a les taquilles del Kursaal. Els infants escollits, d’entre 8 i 14 anys, protagonitzaran l'òpera que interpretaran l’abril al Kursaal més de 600 alumnes de 12 centres de secundària de la Catalunya central, dins de la 8a edició del projecte "Fem Òpera!" impulsat des del Servei Educatiu del Kursaal
 
    
El Servei Educatiu del Kursaal organitza de cara al dissabte, 24 de novembre, un càsting per escollir els nens i nenes protagonistes de l’òpera infantil "Brundibar" de Hans Kraza, que es posarà en escena l’abril vinent a la sala gran del Kursaal, amb un cor format per alumnes de secundària de la Catalunya central que participen en la vuitena edició del projecte "Fem Òpera", impulsat pel Servei Educatiu del Kursaal. El càsting s'ha organitzat per escollir 5 personatges protagonistes.

Els infants que vulguin presentar-s’hi han de tenir entre 8 i 14 anys i hauran de cantar una de les peces de l'obra, que prèviament han estudiat, davant del director musical de l'espectacle, Lluís Arguijo, i la directora escènica, Ada Andrés. Les inscripcions es poden fer fins el 21 de novembre a les taquilles del Kursaal o enviant un correu a l’adreça serveieducatiu@mees.cat . En el moment de fer la inscripció s’entregarà el material (partitura i text) que s’haurà de portar preparat el dia de la prova.

Foto: Teatre Kursaal
 
Aquesta és la tercera vegada que es representa "Brundibar", que es podrà a veure a la sala gran del Kursaal el 9, 10, 11, 12 i 13 d’abril. En les edicions anteriors s’han anat representant de manera intercalada, "El petit escura-xemeneies" de Benjamin Britten i "L’orquestra dels animals" d’Andrea BaseviParticipació