El govern Sanclimens complia sis anys

per Jaume Puig, 5 d'octubre de 2018 a les 11:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
FA 25 ANYS. En el reportatge central, Ramon Fontdevila i Jordi Sardans analitzaven l’acció del govern municipal durant els darrers sis anys de presidència de Juli Sanclimens.

L’equip de govern convergent havia presentat el Programa de realitzacions municipals 1987-1993, que recollia 50 actuacions principals durant aquest període, mentre els grups de l’oposició –Jordi Marsal (Partit dels Socialistes de Catalunya) i Ignasi Perramon (Esquerra Nacionalista de Manresa– li criticaven la falta de model de ciutat.
 
Els nens sahrauís feien vacances a Manresa
 
El dia 2 de juliol, 14 nens i nenes sahrauís arribaven a Manresa provinents del desert algerià per passar-hi un mes de vacances, acollits per diverses entitats ciutadanes, El dia 11, el grup manresà de sevillanes i rumbes Los del Alba presentaven el seu primer disc, "Con sabor añejo", a la sala El Sielu, i el dia 18 l’Orfeó Manresà oferia un concert a la Cova per reivindicar la pau a Bòsnia. D’altra banda, el dia 2 d’agost, sortia de la presó el jove independentista Jordi Bardina, després de pagar una fiança d’un milió de pessetes, pendent de judici des de feia un any, juntament amb David Martinez i Esteve Comellas, que el dia 10 eren traslladats a Can Brians. El pregó de la Festa Major d’aquell any el feia el catalanòfil alemany Til Stegmann .
 Participació