"Palabra de Mago"

per Aida Solà, 19 de maig de 2018 a les 16:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. Els espectacles de màgia viuen un punt àlgid des de fa uns anys. Els trucs tradicionals conviuen amb les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies. L’exitosa carrera de Jorge Blass i “Palabra de Mago” és la prova de com podem arribar a explotar les facultats escèniques de l’ofici d’entretenir i sorprendre amb la il·lusió. 
 
  «Me'n vaig adonar molt jove. Un dia vaig descobrir alguna cosa dins meu que era diferent dels altres (...) Els nens parlaven de futbol i jo de cors. Un dia em vaig armar de valor, vaig seure amb el meu pare i li vaig dir: "alguna cosa dins meu em diu que sóc mag"». Amb aquesta confessió Jorge  Blass  presenta "Palabra de Mago", el seu darrer espectacle sobre el misteriós món dels mags. Són persones honestes o uns tramposos ?  A l'Edat Mitjana els cremaven a la foguera; i al segle XXI, el públic compra entrades per veure'ls a teatres.

Utilitzar l' IPAD  com a vareta màgica per treure cervesa o un bitllet de 500 €, usar una impressora 3D per obtenir un pizzer i una pizza... Tot això i moltes més sorpreses són les coses que van poder gaudir el dissabte passat el públic del Teatre Kursaal que va anar a veure " Palabra de Mago".

Foto: Pàgina oficial de Jorge Blass

Durant una hora i mitja,  va demostrar que la màgia és un art que segueix sorprenent a tot tipus de públic:  Blass  va partir amb dos a una de les seves ballarines, va convertir a un príncep amb una granota... Però el moment més àlgid de la funció és quan  Blass va tele transportar des de Facebook a l'amic d'un dels espectadors.
 
Arxivat a:
Cultura, palabra, mago



Participació