Manresa Smart Fashion Show

per El Pou, 16 d'abril de 2018 a les 21:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
MANRESA, ESPÒILER 2022. PER EMISSARI 2022


Sabem que la primavera ha arribat quan els carrers, les places i les terrasses s'omplen de vida. Mentrestant els al·lèrgics inicien la seva lluita particular contra el pol·len i es multipliquen els mals de coll d'éssers primitius per les mirades violentes a cossos aliens. Tornem a percebre aquella olor que emana de la naturalesa, però que en realitat és l'inici de la temporada dels flaires d'humanitat. Així, comença un gran impuls comercial, quan passem de dur dues capes de roba interior a fer el famós canvi d'armari.
 
En aquest sentit, Manresa sempre ha tingut grans modistes, però no és una ciutat que aparegui en el mapa internacional de la moda. És per aquest motiu que a la primavera de l'any 2022, el consistori va crear el Manresa Smart Fashion Show. Aquest esdeveniment va promoure els dissenys de modistes de la Catalunya Central, especialment aquells que incorporaven noves tecnologies per facilitar la vida als seus usuaris. Es va instal·lar una passarel·la de moda de punta a punta del Passeig, per on van desfilar les extravagants creacions "smart", que van fer les delícies dels amants dels "freak shows". Algunes de les peces que s'hi van presentar van ser: pantalons amb el cul a l’aire que comptabilitzen quantes persones t'han mirat el paner; peces de roba interconnectades que t'alerten quan la seva combinació genera vergonya aliena; gorres que mesuren el nivell de pol·len a l'atmosfera i cobreixen la cara amb una pantalla protectora en cas de sobrepassar els límits establerts; dues mogroneres que vibren per indicar-te la localització d'usuaris de Tinder; jaquetes, samarretes i polos amb parabrises a les espatlles per espolsar la caspa; perruques Trump que s'adapten a la meteorologia de cada moment –s'arrapen quan fa vent, s'assequen quan es mullen i permeten guardar diversos pentinats a la memòria per fer el canvi de "look" en pocs segons–; llaços led que canvien de color per adaptar-se a diferents reivindicacions sense haver d'anar cobert de multitud de peces; o roba interior refrigerada segons la temperatura exterior i la corporal.
 
Malauradament, no es va celebrar cap altre edició de l'esdeveniment, ja que a partir de l'any 2023 es va posar de moda el nudisme i, avui dia, els que el practiquem ja som una àmplia majoria. Això sí, per higiene sempre portem una ronyonera amb mocadors per asseure'ns-hi a sobre en els espais públics, en restaurants o en sales d'espera. Llarga vida a les ronyoneres!



Participació