Berto Romero i el seu apoteòsic "Mucha Tontería" tornen a casa

per Andrea Izquierdo, 13 de febrer de 2018 a les 12:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. En Berto fa explotar de riure una Sala Gran del Kursaal plena fins a la bandera. 
Foto: Andrea Izquierdo

El comediant cardoní Berto Romero torna al Bages amb el seu nou i ineludible espectacle per parodiar a les situacions quotidianes de l'adultesa. Es tracta d'un espectacle en el qual l'humorista reflexiona en veu alta sobre el seu dia a dia, sense filtres i d'una manera tan directa que atrapant al públic des del primer minut. Els seus acudits sobre anècdotes diàries com les rareses dels vestuaris del gimnàs o el fet de ser pare van ser els temes estrelles de la nit.
 
El cardoní va iniciar amb puntualitat anglesa el seu monòleg d'una hora i tres quarts en el qual no van faltar l'humor i la música. En Berto, acompanyat d'un guitarrista, van sorprendre el públic amb quatre cançons sobre les ximpleses del dia a dia, posant en harmonia els esclats de riure i la seva pròpia veu, poc afinada però amb moltes ganes de divertir el seu públic. Cal dir, que en Berto Romero va comptar amb un convidat inaudit amb el qual no va mostrar massa afinitat Déu, a qui va acabar fent fora de l'escenari al·legant que no podia apropiar-se d'un escenari aliè.
 
L'humorista també va recordar moments en la ciutat durant la seva infantesa, incloent-hi escenaris com el Parc de l'Agulla en el seu guió. Aquest ja havia passat amb anterioritat per Manresa amb els seus espectacles 'La apoteosis necia (2012)' i 'Berto Romero sigue con nosotros (2015)'. 



Participació