La desgràcia de fer anys

per Redacció, 6 de desembre de 2017 a les 22:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. La Sala Gran del Kursaal tanca aquest cap de setmana la programació del Toc de Teatre amb ‘Els tres aniversaris, protagonitzada per Anna Alarcón, Rosa Boladeras, Miranada Gas, Joan Negrié, Màrcia Cisteró i Albert TriolaEscrita per Rebekka Kricheldorf, amb traducció de Jordi Galceran i dirigida per Jordi Prat. 
Masha (Anna Alarcón) , Irina (Rosa Boladeras) , Olga (Màrcia Cisteró)  i Andrei   (Joan Negrié) són quatre germans que viuen una realitat que, malgrat el pas dels anys, resulta sempre la mateixa, i que els enfronta cara a cara amb les seves misèries, amb el seus fracassos personals… I també amb les seves pors a afrontar algun canvi. 
 
La incomunicació és gairebé la protagonista. Els personatges dialoguen, però cadascú està immers en els seus problemes. Els quatre germans estan sols: Irina busca a algú brillant però no troba aquell amor que la faci sentir plena. Igual que Olga. Andréi és l’etern adolescent que comparteix la seva vida amb una dona, Janine (Miranda Gas) , però amb el temps descobreix que ni se’n recorda perquè es va sentir atret per ella. Masha està casada amb Martin, però és infeliç i es nega a tenir un fill amb ell. En un dels aniversaris, s’enamora de Georg (Albert Triola) , un amic del seu germà que viu pendent de la seva dona suicida. Ell també és un fracassat que treballa en una feina que no li agrada i amb companys amb qui només pot conversar de coses trivials.

Foto: Jordi Egea
 
"Els tres aniversaris" és un text de la dramaturga alemanya Rebekka Kricheldorf, que fa una reflexió sobre el pessimisme i la incomunicació al voltant del nucli familiar i de l'amistat, que es retroben en els diferents aniversaris d'una mateixa protagonista, la Irina.
     
Arxivat a:
Cultura, anys, desgràcia, fer



Participació