Carta oberta del 'Juan de los pájaros'

per Pere Culell, 20 de novembre de 2017 a les 11:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
El proper 21 de desembre es faran unes eleccions “autonòmiques” que no són com les altres. Els qui es diuen demòcrates o diuen defensar l’Estat de Dret són els hereus del franquisme que tenen presos els representants legítims de les nostres institucions i qui les han suspès, amb la col·laboració de Ciudadanos i els qui es diuen socialistes, basant-se en l’article 155 de la Constitució. Article criticat per molts per la seva indeterminació i la seva absoluta discrecionalitat, i que constitueix l’exponent més agressiu i desafortunat de la concepció de la unitat de l’Estat, que es pot justificar per raons lliurement apreciables pel Gobierno i el Senado. 
 
Que el PSOE hi doni suport és molt dur per als que som d’esquerres. Crec que el PSOE ha defraudat molt els seus militants i els seus votants. Crec també que es pot anomenar botiflers a catalans com Iceta i Borrell. A veure què diuen ara, i en campanya electoral, que sigui creïble, ja que han perdut el prestigi i la dignitat. Els independentistes hem de fer una bona campanya, perquè PP i Ciudadanos tenen molta habilitat per enganyar i fer demagògia, i desitgen enormement governar Catalunya. El PP diu que defensa la democràcia, però la seva democràcia té peus de fang i només han sabut mentir, empobrir la ciutadania i posar la mà a la caixa.

 
Finalment, m’adreço als nostres presos polítics per dir-los que desitjo que surtin ben aviat i amb el cap ben alt. Estan a la presó només per defensar el mandat del poble. No podran dir el mateix els qui han judicialitzat la política per privar-los de la llibertat.
 



Participació