Fargas-Fargas Macabeu-Chardonnay 2016

per Jaume Pont, sommelier del Setè Cel, 16 d'octubre de 2017 a les 09:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
VINS DEL BAGES. Un dels cellers més petits de la DO Pla de Bages, totalment artesanal, elabora vins tradicionals. Disposa d’unes vinyes d’Ull de Llebre i Macabeu excel·lents. 
És un exemple de l’experiència del Quim, que any rere any ens ofereix uns vins més fins, no tan rústics com podríem esperar d’un celler que elaborava vins sense pretensions per al consum diari. L’any passat ens va sorprendre en un tast a cegues del Consell Regulador. Vi aromàtic –no perfumat–, amb bona textura sedosa, expressiu, fresc i net. Ha trobat el punt a un cupatge entre l’autòctona Macabeu i un Chardonnay que s’ha adaptat perfectament al nostre microclima. Mostra l’harmonia que aquestes dues varietats tenen aquí al Bages. Té versatilitat en el maridatge, ja que com a vi fresc encaixa bé amb aperitius, i el volum en boca suporta bé un primer plat. A l’estiu pot acompanyar tot un àpat. Ideal per a formatges: no interfereix en els més tendres i cremosos, suavitza els més intensos i curats, i deixa que reaparegui el gust del formatge.
 
PVP: 6,85 €



Participació