Entrebosc blanc 2014

per Josep Pelegrín, sommelier d, 12 de juliol de 2017 a les 11:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
VINS DEL BAGES. Nou projecte vitivinícola engegat a Castellfollit del Boix, amb la idea d'elaborar vins amb protagonisme clar de les varietats històriques de casa nostra, però sense deixar de banda les vingudes de fora, com la cabernet franc. 
El vi que avui us presentem ha estat elaborat a partir únicament de la nostra picapoll. Es tracta d'una interpretació diferent d'aquesta varietat, marcada pel seu pas per bóta d'acàcia. En vista, color més pujat de l'habitual, fruit del pas per aquesta fusta. En nas, les aromes característiques de la varietat i també de l'entorn bagenc en són les principals protagonistes, amb un rerefons especiat i lleugerament fumat, provinent de la fusta. Maduresa i tocs d'amable evolució, amb notes de fruits compotada. En boca, notes de fruita madura, potència i greixos orat, i certs tocs d'evolució buscada, que li dona llargada en boca i longevitat en ampolla. Un vi contundent, diferent, per acompanyar plats amb certa intensitat (carns blanques, peixos elaborats i amb salses). Una manera interessant i diferent de gaudir de la picapoll. Salut i vi.
 
PVP: més de 30 € 



Participació