Els periodistes conviden a l'alcalde de Manresa a passar comptes de mitja legislatura en un debat obert

per El Pou, 16 de juny de 2017 a les 11:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
POLÍTICA. La Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes i els mitjans de comunicació locals organitzen el dimecres 21 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, un acte públic conjunt de balanç dels dos anys de govern de Valentí Junyent.
L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, participarà en un debat obert amb periodistes coincidint amb l’equador de la legislatura. La Demarcació Catalunya Central els mitjans de comunicació locals ja van celebrar el 2015 la primera edició de l’acte “L’alcalde passa comptes” i van prendre el compromís de repetir-lo cada dos anys. L’objectiu del debat és que l’alcalde pugui rendir comptes de la feina feta i respondre les preguntes dels periodistes i de la ciutadania.
 
Cada mitjà de comunicació donarà a conèixer una adreça de correu electrònica perquè qui ho desitgi pugui fer arribar, per escrit i fins el dimarts 21, una qüestió que es plantejarà durant el debat. Junyent serà interpel·lat per periodistes de "Regió 7", del Grup Taelus, de "NacióManresa", de TLB Grup i d’"El Pou de la Gallina".
 
El debat és obert al públic i se celebrarà a la seu de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes (Plana de l’Om, 6, 1r, de Manresa).
 
Si voleu formular alguna pregunta a l’alcalde, ens la podeu fer arribar a l’adreça electrònica: [email protected]

Imatge del debat de la primera edició de l'acte "L'alcalde passa comptes", el 2015



Participació