Tercer #novullpagar col·lectiu a l'autopista de Manresa a Terrassa

per Redacció/Ramon Aran, 16 de juny de 2012 a les 14:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
PRÈVIA. Solidaritat per la Independència ha convocat els bagencs demà a una tercera jornada d'insubmissió al peatge de Castellbell de la C-16, l'autopista de Manresa a Terrassa, gestionada per Autema. Una via que s'ha amortitzat 31 vegades amb el que els usuaris ja han pagat. Demà, us oferirem una entrevista a l'impulsor del #novullpagar, Josep Casadellà. Vehicles que s'aglomeren a la C-16 a Castellbell, en el 2n #novullpagar, el 20 de maig. Foto: Lluís Oliveras 

El 3r #novullpagar es convoca a tots els peatges de Catalunya. En concret, la delegació bagenca de Solidaritat ha establert el punt de trobada per iniciar la marxa col·lectiva cap al peatge de la C-16 a l'aparcament de terra que hi ha sortint del poble en direcció a Navarcles (al costat del bar L'Últim de la Fila, carretera de Vic 127), a tres quarts de 12 per arribar a les barreres a les 12. 

Aquesta vegada sembla que els organitzadors tenen la intenció de marxar lentament per l'autopista, cosa que podria significar vulnerar el codi de circulació si els cotxes circulen per sota dels 60 km/h a l'autopista. De tota manera, els organitzadors han demanat als ciutadans que no s'acovardissin.
 

Abertis ha xifrat en 180.000 euros el que ha deixat d'ingressar amb els 60.000 viatges que, des que va començar la campanya impulsada per Casadellà, Abertis ha calculat que han travessat les barreres sense deixar-hi un euro.  Participació