Els immortals del cinema

per Aida Solà i Concustell, 14 de febrer de 2017 a les 21:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
MÚSICA. Músiques de cinema es va poder veure el passat dissabte a la Sala Gran del Kursaal de la de lOrquestra Simfònica del Vallès, dirigida per Rubén Gimeno, i amb la participació dels actors i dobladors Salvador Vidal i Mercè Montalà. 

L'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) va presentar a Manresa, 'Músiques de Cinema', un espectacle musical dirigit per Rubén Gimeno, que va comptar també amb la participació de Mercè Montalà i Salvador Vidal, dos actors de doblatge que al llarg de la seva carrera han doblat, respectivament, personatges com Julia Roberts o Sharon Stone; i Ed Harris, Liam Nelson o John TravoltaAl llarg del concert, Montalà i Vidal van escenifcar part dels diàlegs cinematògrafics i presentaven les diferents peces musicals.

Músiques de cinemaés un homenatge tant a films com a fragments dobres de compositors com Beethoven. Durant lhora i mitja de durada, no van faltar noms esencials de la banda sonora com Ennio Morricone, John William i Jerry Goldsmith, associats a pel·lícules com ara La missióLa Llista de Schlinderi Instint Bàsic.

El punt explosiu del concert va arribar al final quan lOSV va interpretar quatre peces de la banda sonora de La guerra de les galàxies’.


L’OSV va néixer el 1987 en el si de lAssociació dAmics de lÒpera de Sabadell i molt aviat sestructurà com una societat anònima laboral, en què els treballadors en són alhora els propietaris. La seva activitat se centra a la ciutat de Sabadell, amb una temporada pròpia i




Participació