Vermut Oller del Mas

per Marc Maldonado, 11 d'octubre de 2016 a les 10:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
VINS DEL BAGES. Una de les últimes produccions incorporades pel celler Oller del Mas és un vermut elaborat a partir de vi de la varietat Picapoll negre. És un vermut fruit d'una maceració de plantes aromàtiques com l'espígol, la farigola i el romaní, collides a la pròpia finca i que li confereixen un caràcter mediterrani i de paisatge.A la vista, presenta un color vermell intens i brillant. En nas predominen les aromes cítriques i especiades, les notes fumades provinents del pas per bóta de sis mesos, de roure francès de 300 litres i una nota vinosa provinent de la varietat Picapoll negre que ens evoca el seu origen de les terres del Bages.
 
En boca la sensació és amable i dolça, amb un toc just d'amargor a la part final on trobem realment l’equilibri i la calidesa.
 
El vermut Oller del Mas és perfecte per combinar en els aperitius. Es recomana servir-lo amb una copa perfil Martin, on es poden substituir les tradicionals olives per grans de raïm negre i acompanyar-lo d'un tros de pell de taronja.

 
Preu: 14,90 euros

Marc Maldonado, sommelier d’Oller del Mas



Participació