A vibrar! (o com escollir vibrador)

per Carla Piqué, 27 d'agost de 2016 a les 09:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'agost de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 Els joguets eròtics són objectes que existeixen per donar-nos plaer, tant a soles com en companyia. Avui m’agradaria donar el protagonisme a un joguet eròtic en concret: el vibrador. Quina és la seva funció? Donar-nos plaer, fer-nos vibrar, excitar-nos, jugar, explorar, descobrir... En cap cas la seva funció és consolar (raó per la qual deixarem de mal anomenar-lo “consolador”), ni tampoc substituir res ni ningú. Un vibrador simplement t’acompanya en el màgic viatge cap el planeta de l’erotisme, les sensacions i el plaer.

Però, què hem de tenir en compte a l’hora d’escollir un bon vibrador? Aquí tens algunes idees que et poden guiar a l’hora de triar el teu i gaudir d’una experiència eròtica d’allò més plaent.
 
  1. Quina zona desitges que estimuli? Existeixen molts tipus de vibradors amb diferents característiques i ideats per estimular diferents zones del cos: la vagina, la zona externa de la vulva i el clítoris, el punt G, i/o la zona anal. També es poden combinar, de manera que un mateix vibrador pot oferir estimulació doble o triple. 
  2. Amb quina mida et sents més còmode? Existeixen minivibradors de pocs centímetres, més aviat pensats per a l’estimulació externa del cos i els genitals, de mida mitjana (uns 13 cm.) i de mida gran, tant per a ús extern com per a penetració. 
  3. Que sigui silenciós és un requisit per a tu? Els vibradors que utilitzen piles, a banda de pesar més, també fan més soroll. És per això que els vibradors que utilitzen bateria i es carreguen mitjançant USB cada vegada triomfen més: no pesen, són silenciosos i no perden intensitat. 
  4. Quin és el preu ideal? L’opció més econòmica no sempre surt a compte. Hi ha vibradors per pocs euros, però ens podem trobar amb una decepció. Els vibradors senzills limiten molt les opcions de rebre plaer: sols tenen un o dos modes de vibració estàndards (i per tant, difícil d’ajustar-se a la infinitat de cossos i gustos personals), una o dues funcions d’intensitat (sovint sense terme mitjà: o poc intens o massa intens, sense adaptar-se al procés d’excitació) i solen utilitzar piles. A partir dels 40 euros ja pots trobar bons vibradors.
  5. Com més funcions millor! Cada cos respon de forma diferent a l’estimulació i intensitat de la vibració, per això, com més puguis jugar amb els diferents modes de vibració i intensitat, més fàcil i plaent serà gaudir-ne.
  6. Quin material és el més adequat? Escull aquell vibrador que utilitza material saludable i segur per al teu cos, com la silicona. Evita aquells que són gelatinosos i porosos, ja que poden irritar la pell i no permeten una bona higiene.
  7. Per jugar amb un/a mateix/a o en parella? Evidentment que pot servir el mateix vibrador, però està bé saber que hi ha vibradors específicament pensats per utilitzar amb parella, com els que porten un comandament a distància i que donen tant de joc.
  8. Quin t’atrau més? Hi ha un ventall enorme de vibradors, passant per tots els colors i les temàtiques, realistes o amb formes ergonòmiques sinuoses, diferents formes, textures, submergibles a l’aigua... Hi ha dissenys i marques que enamoren. Diverteix-te explorant!
  9. Tingue’n cura i et durarà molt més temps. Cuida la higiene, sempre netejant-los amb sabó neutre i/o productes especials per a la desinfecció i utilitza lubricant de base d’aigua, mai de silicona. 
  10. Assessora’t. No dubtis a demanar assessorament a un/a sexòleg/a i visitar una botiga eròtica. Troba el teu i regala’t grans viatges vibrants!
 



Participació