Taula rodona sobre les tines que amaga Manresa

per El Pou, 7 d'abril de 2016 a les 10:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEMES DEL POU. Dins del cicle Temes del Pou, l’Associació Cultural El Pou de la gallina va organitzar la taula rodona: “Manresa amaga desenes de tines urbanes”, ahir dimecres, 6 d’abril, a la Sala d'Actes del Centre Cultural del Casino.

El debat, moderat pel periodista Ferran Sardans, va comptar amb la presència de Francesc Brunet, coautor del web sobre experiències enoturístiques Bages Terra de Vins; Ramon Cornet, llicenciat en Belles Arts i estudiós de les tines urbanes a Manresa, i Robert Martí, president de la Confraria de Vins del Bages.

En el diàleg posterior entre els ponents i el públic assistent es va posar de manifest la necessitat d’aprofitar aquesta riquesa patrimonial, característica de la comarca i de la ciutat i l’oportunitat d’impulsar-ne el coneixement, mitjançant accions com ara la creació d’itineraris o l’organització d’activitats al voltant de les tines més ben conservades.

 

En el mateix acte es va presentar el número d’abril de la revista El Pou de la gallina, que inclou com a tema central la descoberta de les tines que amaga la ciutat. D'altra banda, el personatge entrevistat a fons és Josep Fargas, professor de Dret i expert en la futura Seguretat Social catalana.




Participació