La pell del Brau

Des de la Butaca d'en Voltaire. PER L'HOMENOT DE LA PIPA

per L'homenot de la pipa, 8 d'abril de 2016 a les 09:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 Dialogar, negociar? Això ha de ser cosa dels fenicis, que van entrar a la península per les costes gironines i algunes restes han quedat a l’ADN dels catalans! Quin espectacle que, si mentre escric aquestes ratlles i surten publicades no hi ha un miracle (dels quals anem molt justets), encetarem l’abril en una situació d’una ridícula, i penosa, nul·la, capacitat de mantenir una conversa profitosa entre els diferents líders dels partits espanyols

Disposat a ajudar i suggerir solucions per desencallar l’embolic, aprofito per recordar una anècdota real que va passar l’any 2007. Era el gener de 2007, el lloc dels fets: Sochi, recordeu les Olimpíades d’hivern? Es trobaven en una cita no amorosa l’espavilat president Vladimir Putin i la cancellera Angela Merkel. Frau Angela té una coneguda por dels gossos (i les gosses, siguem correctes amb el gènere), una por gairebé fòbica. Doncs el senyor Putin es presenta a la sala de reunions amb la seva gossa, la Konni, una labrador retriever de color… negre, que li havia regalat uns anys abans un general de l’exèrcit. Frau Merkel, en ser preguntada si li molestava la gossa i en veure que, a l’estança, hi havia periodistes va respondre: “Després de tot, no menja periodistes!“. Tot fou dit en un estat d’una evident incomoditat.

Suggereixo que en les seves trobades els diferents líders espanyols portin gossos. De tots és conegut que es lliga força passejant-los, a veure si s’engresquen una mica i poden parlar i, ja posats, recullen les caques. Proposo un joc, fem una llista dels diferents líders i cadascun de nosaltres li trobem el seu corresponent gos. Tenim per un costat Rajoy, Rivera, Sánchez, Iglesias, Homs, Tardà… No m’allargo més i, per un altre costat: mastins , bulldogs, pastors (alemanys, of course), rottweilers, sant bernats, gossos d’atura, gossos pigall, chihuahuas, pequinesos, llebrers. Feu la tria, si us plau! Ah! Els gats i gates maules no hi poden participar.
De fet, al final de la reunió, i assegurant que desconeixia la fòbia de Frau Merkel, en Putin, molt això... Putin, es va disculpar. Cal veure si per aquests verals algú és capaç de fer-ho.


Arxivat a:
El Cul del Pou, brau, del, pell, BUTACA



Participació