Joan Manuel Tresserras clou el cicle «25 anys del Pou»

per Redacció, 5 de juny de 2012 a les 01:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juny de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El comunicòleg i exconseller de Cultura va pronunciar l'última conferència del cicle organitzat per la revista El Pou de la gallina coincidint amb el seu 25è aniversari. Sota el títol «Global local: noves formes de comunicació», Joan Manuel Treserras va completar la visió de futur del periodisme local a través de la xarxa encetada per Vicent Partal fa tot just una setmana.


 Jaume Puig, president de l'Associació El Pou de la gallina, i Joan Manuel Tresserras. Foto: Sussi G.

Joan Manuel Tresserras va ser conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya entre el 2006 i el 2010 durant el govern d'Entesa, presidit per José Montilla.


Nascut a Rubí (Vallès Occidental), l'any 1955. És doctor en Ciències de la Informació. Professor del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB, especialitzat en Història de la Comunicació, l'anàlisi de la Societat de la informació, i l'estudi de les Indústries Culturals i la cultura de masses. També ha impartit docència sobre gestió cultural, comunicació política, polítiques de comunicació i anàlisi de mitjans.


Foto: Arxiu Anoiadiari.cat

En el mateix acte es va presentar la revista de juny, que dedica el tema central a parlar dels grups neofeixistes. El número 277 d' El Pou també inclou una entrevista a l'escriptor, guionista, barman i columnista d' El Pou digital , Agustí Franch, a part de les seccions habituals i el sempre corrosiu Cul del pou. Participació