Guillem Muñoz guanya la sisena prova de l’Open Provincial de BTT

per Adrià Martí, 4 de juny de 2012 a les 20:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juny de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
CICLISME-CRÒNICA. El corredor santfruitosenc guanya la carrera disputada a La Roca del Vallès i es consolida en el primer lloc de la general elit del campionat provincial de Barcelona. En júniors es va imposar Jordi Giralt i Pol Ribas va aconseguir el tercer lloc. En màster-30 la victòria va ser pel corredor Fèlix Martínez. En veterans 40, cal destacar la segona posició de Xavier Benito i la segona posició de Jacint Franch en veterans 50.El corredor santfruitosenc guanya la carrera disputada a La Roca del Vallès i es consolida en el primer lloc de la general elit del campionat provincial de Barcelona. El circuit localitzat a la urbanització de Can Planes de La Roca i sota la organització del Club La Torreta Bike van dissenyar un circuit que tenia dos parts ben diferenciades: la primera amb una forta pujada primer per pista i després per sender fins arribar al Turó del Morro del Gall i després una segona part amb tendència a baixar principalment per sender tècnic. El temps, que durant tota la setmana va donar signes clars d’estiu durant la cursa va fer una excepció ja que minuts abans de donar el tret de sortida es va posar a ploure de manera regular, tot i que no va afectar el bon desenvolupament d’aquesta.

Guillem Muñoz i Cristofer Bosque.

Pel que fa a la primera carrera, ja en la primera volta, Alejandro Gómez, corredor sub-23, va marcar un fort ritme i va demostrar que tot i la lesió que va patir en la Volta Catalunya, que estava recuperat, agafant així un avantatge amb el duet de l’equip manresà Tomàs Bellès format per Guillem Muñoz i Cristofer Bosque, aquest també sub-23. Aquesta situació es va mantenir fins al final de la carrera. El podi elit el van completar Francesc Guerra i Ivan Segarra. El podi de sub-23, el corredor Oriol Domènech.

Pel que a les altres categories, en júniors cal destacar la victòria de Jordi Giralt (Júniors) i el tercer lloc de Pol Ribas. En màster-30, la victòria del corredor Fèlix Martínez (Màster-30). Finalment, en veterans 40, cal destacar la segona posició de Xavier Benito i la segona posició de Jacint Franch en veterans 50.

La següent prova del calendari provincial es disputarà a la localitat de Capellades, sent l’última prova i la que decidirà la classificació general en totes les categories.