Molt Més Que Paraules

per Joan Sala, 22 d'octubre de 2015 a les 12:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
VINS DEL BAGES. El vi que arriba on no arriben les paraules. Amb aquesta definició presentem aquest nou vi de la DO Pla de Bages 
 
Vi amb producció limitada: 1.500 ampolles numerades. Una curiositat: és 100 % Cabernet Sauvignon. Vinificació amb maceració de 10 a 15 dies. I pigeage que permet una extracció molt suau. Fermentació malolàctica en dipòsit. Criança de 12 mesos en barrica nova de roure francès, de gra extrafí, de 225 litres.

Té un atractiu color cirera picota, aroma intens de fruita negra. Bona estructura. Durant el pas de boca té records aromàtics balsàmics per via retronasal i de pebre negre i fruita madura. Som davant de la primera collita de Molt Més Que Paraules 2011.

Aquell any, el 2011, el celler Més Que Paraules va canviar de propietat, i ara és de Jordi Vilaseca i Mirko Raccini, que fan néixer aquest vi. En la meva modesta opinió, és un vi tal com el seu nom ens indica: no hi ha paraules per descriure’l.

El maridatge perfecte: aus, estofats i carns vermelles. També amb llegums i verdures.

Un vi per gaudir d'una bona vetllada, amb família o amics.

Joan Sala
Sommelier de Vins Alsina
 



Participació